חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוקי טלה / הודו אפויים ביין ותפוזים (סטינקו)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להכין עם עגל, בקר, חזיר, הודו וגם עם כבש. brאתם תבחרו את הנתח המתאים לכם
שוקי טלה / הודו אפויים ביין ותפוזים (סטינקו)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניתן להכין עם עגל, בקר, חזיר, הודו וגם עם כבש. brאתם תבחרו את הנתח המתאים לכם
הוראות הכנה
מרכיבים
6שוקיים.
1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
1 כוס יין לבן
3 גזרים חתוכים
1 בצל -פרוס
3 שיני שום
כמה ענפי אורגנו או זעתר טריים
כמה ענפי טימין - עלים בלבד
1 שורש פטרוזיליה פרוס למקלות
1 שורש סלרי חתוך
מלח, פלפל
אופן ההכנה
1. בקערה מערבב את מיץ התפוזים, והיין בתבנית אפיה גדולה. להוסיף את הבצל, השום ועשבי התיבול.להוסיף את הגזר פרוס, שורש הפטרוזליה והסלרי, אפשר גם כמה גרגירי פלפל שחור מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל 6 שעות או לילה.
2. מעהירים לתבנית אפיה כולל הנוזלים ומכסים את התבנית בנייר כסף
3. אופים בתנור בחום מקסימלי כמחצית השעה.
אח"כ להנמיך את החום לבינוני, 180 מעלות, ולהמשיך לאפות עוד שעה או שעה וחצי.
אפשר לצמצם את הרוטב, למי שרוצה. לא חובה.
4. אם הבשר לא מושחם בשלב זה, אפשר לאפות עוד כמה דקות בחום גבוה ללא נייר כסף.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון