חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קדרת פסטה ברוטב עגבניות קטיפתי ומוצרלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קדרת פסטה ברוטב עגבניות קטיפתי ומוצרלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
לרוטב עגבניות קטיפתי :
1 בצל קצוץ דקיק
1 גזר קצוץ דקיק
1 גבעול סלרי קצוץ דקיק
1 בקבוק עגבניות מרוסקות "cirio" ניתן למצוא בטיב טעם ובמרכולים, הוא גם אורגני וגם טעים
1 קרטונית שמנת מתוקה
1 קופסה של כדורי מוצרלה קטנים של גד
100-200 ג"ר שינקן מעושן בחתיכה אחת (אפשר גם בלי הבשר למי שמעדיף לוותר)
1/2 כוס גבינת פארמיגיאנו מגוררת
1 חבילה של מקרוני* ענקיים
אופן ההכנה
1. בסיר מאדים את הירקות במעט חמאה או שמן זית לשקיפות.
2.חותכים את השינקן לקוביות קטנות. ומוסיפים לירקות המאודים.
3.להוסיף את כל בקבוק העגבניות המרוסקות ועוד רבע מהבקבוק מים לבשל את הרוטב עד שיסמיך וטעמו יתרכז. לתבל במלח ומעט פלפל ומעט גרד אגוז מוסקט.
4.להוסיף את השמנת המתוקה ולערבב. לבשל עוד כמה דקות מבלי להגיע לרתיחה חזקה.
5. בסיר עם כפית מלח לבשל את המקרוני אל דנטה. לסנן היטב.
6. למזוג את המקרוני לקערם הגשה חסינת אש שטובה לאפיה בתנור.
7.מערבבים את המקרוני עם הרוטב. ומניחים מעל את כדורי המוצרלה על קדירת המקרוני.
8.אופים בתנור עד שהגבינה מותכת והקדירה מזהיבה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון