חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת פסטה (קראנצי) גבינה ופרורי לחם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת פסטה (קראנצי) גבינה ופרורי לחם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה ספגטי ברילה
2 כוסות חלב
¼ כוס חמאה
2 כפות קמח
1 כפית אבקת בצל
1 כפית אבקת שום
מלח פלפל שחור טחון
100 ג"ר גבינת פטה חתוכה לקוביות קטנות
1 כוס גבינת צ'דר (מגורר)
1 כוס פירורי לחם
¼ כוס חמאה (מומסת)
* לכאלה שלא מקפידים על כשרות ניתן להוסיף כ 50 ג"ר חזה אווז מטוגן היטב
אופן ההכנה
1: מחממים את התנור ל 400 מעלות. משמנים את תחתית כלי פיירקס בינוני.
2: מבשלים אטריות לפי ההוראות החבילה.
3 בסיר מעל להבה בינונית להמיס חמאה. תערובת של מלח, בצל, קמח ופלפל עד שהתערובת חלקה. לאט לאט מוסיפים את החלב, מעט בכל פעם תוך כדי עירבוב להיפטר מכל הגושים. מוסיפים גבינה מגורדת עד שהרוטב נעשה סמיך.
4.מסננים את האטריות , ובקערה ומערבבים אותם לתוך הרוטב עם הגבינה.
5.יוצקים את תערובת האטריות לפיירקס בינוני או עלי חסין אש.
6. מערבבים פירורי לחם וחמאה מומסת בקערה קטנה ומפזרים את תערובת פירורי הלחם על
האטריות בפיירקס.
7. מכניסים לתנור ואופים במשך 20 עד 25 דקות
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון