הוראות הכנה
מרכיבים
1 נתח גדול של סלמון טרי
1 ק"ג מלח גס
1/2 ק"ג סוכר
פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
בקערה לערבב את המלח, הסוכר והפטרוזיליה.
למרוח את נתח הסלמון מכל הצדדים.
לעטוף היטב בנילון נצמד.
"להכות" על הדג כדי להצמיד אליו את המלח .
להניח את הדג במקרר לשבוע ימים!! אל חשש!! הדג הופך למעושן והמלח שומר עליו!!
אחרי שבוע, לפתוח את הניילון הנצמד, לנקות את הדג מהמלח, לפרוס לפרוסות ו...להתענג.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
