חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטרמה הודו פיקנטית ממולאת בממרח פסטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטרמה הודו ממולאת בפסטו ניראת סוף וכך גם טעמה
פסטרמה הודו פיקנטית ממולאת בממרח פסטו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטרמה הודו ממולאת בפסטו ניראת סוף וכך גם טעמה
הוראות הכנה
מרכיבים
פסטרמה הודו פיקנטית ממולאת בממרח פסטו
חומרים
חצי (פרפר) חזה הודו נקבה(בערך 1.2 קג)
מלח , פלפל שחור גרוס עדין
פפריקה חריפה/מתוקה
3 כפות רוטב צ'ילי מתוק
כף חרדל דיז'ון , כף דבש
רבעי שיני שום טריות (אופציה)
ממרח פסטו
רכיבים:
1/4 כוס שמן זית
2 שיני שום כתושות
2 כוסות עלי בזיליקום טריים, שטופים ומיובשים
מלח
פלפל שחור גרוס
אבקת צילי יבש
2 כפות צנוברים/בוטנים
אופן ההכנה
אופן הכנה
בעזרת סכין חדה, שמחדירים לכל אורך הנתח במרכזו יוצרים תעלה וממלאים ברוטב פסטו.(ראה מתכון רוטב פסטו בתחתית) סוגרים את שני פתחי התעלה עם קיסם שיניים.
מורחים את החזה במלח , פפריקה חריפה (או מתוקה) ומצפים אותו בפלפל שחור גרוס עדין. מערבבים בקערית את הצ'ילי, החרדל והדבש ומורחים את החזה משני צדדיו ברוטב. עוטפים בנילון ושמים במקרר ליממה או שתיים.
מחממים את התנור לחום גבוה (250 מעלות). מניחים את החזה בתבנית ומכסים את התבנית ביריעת אלומיניום , תוך יצירת גבעה קטנה מלמעלה.
אופים את החזה 20 דקות מצד אחד, הופכים ומכסים באותה צורה ואופים רבע שעה מהצד השני.
מוציאים מהתנור ומסירים את יריעת האלומיניום.
מחזירים את החזה לתנור, ואופים באותו חום , ללא הכיסוי חמש דקות מכל צד. מוציאים מהתנור
הערות:
מתאים להגשה חם וגם קר, פרוס דק מאד.
אופן הכנת ממרח פסטו:
שמים במעבד מזון את שמן הזית והשום ומתחילים לעבד. מוסיפים את הבזיליקום ובהדרגה, תוך פעולת המכשיר, ומעבדים עד שנוצרת מחית חלקה. מתבלים במלח, צילי, ופלפל שחור, את היתרה מעבירים לכלי אחסון. שומרים במקרר או בפריזר.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון