חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


לוקום ענבים אורגינלי -sucugu pekmez cevizli
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זו העונה לעשות לוקום מענבים brג'ויזלי פקמז סוג'וק - sucugu pekmez cevizli brסוגוק לוקום brזה עשוי ממיץ ענבים סוכר קונפלור - ואגוזים עגולים -חורזים את brהאגוזיםבחוט ותובלים בתוך הסירופ - תולים ומיבשים brסוגוק לוקום נחשב למלך הלוקום אגוזים מושחלים על חוט תפירה עבה מצופים brבגומי ענבים שחום וצמיגי. brכזה כמו שהכפריות עושות בתורכיה תאווה לכיך brזהירות מושמד כמעט מידית אז אחרי ניסוי ראשוני שווה להכין כמות גדולה יותר brההצלחה מובטחת
לוקום ענבים אורגינלי -sucugu pekmez cevizli
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זו העונה לעשות לוקום מענבים brג'ויזלי פקמז סוג'וק - sucugu pekmez cevizli brסוגוק לוקום brזה עשוי ממיץ ענבים סוכר קונפלור - ואגוזים עגולים -חורזים את brהאגוזיםבחוט ותובלים בתוך הסירופ - תולים ומיבשים brסוגוק לוקום נחשב למלך הלוקום אגוזים מושחלים על חוט תפירה עבה מצופים brבגומי ענבים שחום וצמיגי. brכזה כמו שהכפריות עושות בתורכיה תאווה לכיך brזהירות מושמד כמעט מידית אז אחרי ניסוי ראשוני שווה להכין כמות גדולה יותר brההצלחה מובטחת
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ליטר מיץ ענבים טהור )ראה מתכון למטה(
1/4 קג קורנפלור
500 ג"ר אגוזים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.מערבבים עם מקסר את הקורפלור והמיץ קודם ב 2
כוסות מיץ שלא יהיו גושים
2.מוסיפים את כל המיץ עד שהמיץ הומוגני בלי גושים
3.מתחילים לבשל תוך כדי עירבוב. חייבים לערבב בלי
להפסיק. המסה מתחילה להסמיך ומשנה צבע.
4.כשמתחיל לרתוח .
גירסה א - לאורגינל לוקחים חוט תפירה עבה ומשחילים למחט עבה
ומשכיליםעליו אגוזי לוז 5-6 יחידות וטובלים לתוך המסה מוציאים
למספרשניות וחוזר על עצמו עד שמקבל ציפוי די עבה. וכך עם כל
האגוזים
גירסה ב לעצלנים -זה הזמן להוסיף אגוזי מלך חתוחים
וממשיכם לבשל כ 10 דקות את המסה שופכים על פירקס.
5.מכסים את הנקניקי לוקום או הפיירקס בבד ומייבשים באוויר לכמה
ימים.
6.את גירסה ב'-חותכים לקוביות ויש לכם מעדן ג'ויזלי פקמז סוג'וק
לוקום-sucugu pekmez cevizli
מבלי להשחיל את האגוזים על החוט
אופן ההכנה
תמצית של מיץ ענבים,
1.בחורף מבשלים מיץ ענבים עד להסמכה. כמו סירופ
2.בקיץ בעונה של הענבים מכינים את התמצית ממיץ ענבים טרי כמו
מהמיץהקנוי
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון