זו העונה לעשות לוקום מענבים brג'ויזלי פקמז סוג'וק - sucugu pekmez cevizli brסוגוק לוקום brזה עשוי ממיץ ענבים סוכר קונפלור - ואגוזים עגולים -חורזים את brהאגוזיםבחוט ותובלים בתוך הסירופ - תולים ומיבשים brסוגוק לוקום נחשב למלך הלוקום אגוזים מושחלים על חוט תפירה עבה מצופים brבגומי ענבים שחום וצמיגי. brכזה כמו שהכפריות עושות בתורכיה תאווה לכיך brזהירות מושמד כמעט מידית אז אחרי ניסוי ראשוני שווה להכין כמות גדולה יותר brההצלחה מובטחת
|
|
|
זו העונה לעשות לוקום מענבים brג'ויזלי פקמז סוג'וק - sucugu pekmez cevizli brסוגוק לוקום brזה עשוי ממיץ ענבים סוכר קונפלור - ואגוזים עגולים -חורזים את brהאגוזיםבחוט ותובלים בתוך הסירופ - תולים ומיבשים brסוגוק לוקום נחשב למלך הלוקום אגוזים מושחלים על חוט תפירה עבה מצופים brבגומי ענבים שחום וצמיגי. brכזה כמו שהכפריות עושות בתורכיה תאווה לכיך brזהירות מושמד כמעט מידית אז אחרי ניסוי ראשוני שווה להכין כמות גדולה יותר brההצלחה מובטחת
|
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ליטר מיץ ענבים טהור )ראה מתכון למטה(
1/4 קג קורנפלור
500 ג"ר אגוזים
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1.מערבבים עם מקסר את הקורפלור והמיץ קודם ב 2
כוסות מיץ שלא יהיו גושים
2.מוסיפים את כל המיץ עד שהמיץ הומוגני בלי גושים
3.מתחילים לבשל תוך כדי עירבוב. חייבים לערבב בלי
להפסיק. המסה מתחילה להסמיך ומשנה צבע.
4.כשמתחיל לרתוח .
גירסה א - לאורגינל לוקחים חוט תפירה עבה ומשחילים למחט עבה
ומשכיליםעליו אגוזי לוז 5-6 יחידות וטובלים לתוך המסה מוציאים
למספרשניות וחוזר על עצמו עד שמקבל ציפוי די עבה. וכך עם כל
האגוזים
גירסה ב לעצלנים -זה הזמן להוסיף אגוזי מלך חתוחים
וממשיכם לבשל כ 10 דקות את המסה שופכים על פירקס.
5.מכסים את הנקניקי לוקום או הפיירקס בבד ומייבשים באוויר לכמה
ימים.
6.את גירסה ב'-חותכים לקוביות ויש לכם מעדן ג'ויזלי פקמז סוג'וק
לוקום-sucugu pekmez cevizli
מבלי להשחיל את האגוזים על החוט
אופן ההכנה
תמצית של מיץ ענבים,
1.בחורף מבשלים מיץ ענבים עד להסמכה. כמו סירופ
2.בקיץ בעונה של הענבים מכינים את התמצית ממיץ ענבים טרי כמו
מהמיץהקנוי
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון