הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
250 גר' בייבי שרימפס
250 גר' שרימפס קריסטל, קלופים
100 גר' קלמרי חתוכים לרצועות
100 גר' ראשי קלמרי
10 עלי בזיליקום קצוצים
1/4 כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
4 שיני שום מעוכות
מלח ופלפל שחור גרוס עבה
2 שיני שום חתוכות לפרוסות דקות
2 פלפל חריף אדום קצוץ דק דקיק
1/4 כפית אבקת צילי חריף
1/2 כוס שמן זית
קמצוץ מלח גס
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. בסיר קטן עם מים רתוחים מבשלים את הקלאמרי
ושרימפס כדקה ומסננים.
2. בסיר בינוני מחממים את השמן כאשר השמן חם, אך לא
רותח עדיין, מוסיפים לסיר את הפלפל האדום
ומטגנים כדקה מוסיפים את פרוסות השום.הצילי
הפלפל השחור והמלח ומטגנים כדקה נוספת ומערבבים
3. מוסיפים 1 כוס פטריות יער קצוצות ומטגנים עד
לאידוי כל הוזלים )כלומר אין מים ויש שמן(
4. מוסיפים את השרימפס והקלמרי ומטגנים עוד כדקה עד
שתיים
5. מורידים מהאש ומוסיפים חצי מכמות הפטרוזיליה
והבזיליקום.
6. מתבלים במלח גס ושופכים מיד על הפסטה.
מפזרים מעל את יתרת הפטרוזיליה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
