חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב ומילוי (פרווה) מבטטה ובצל לרביולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב ומילוי (פרווה) מבטטה ובצל לרביולי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים:
1/2 ק"ג בטטות
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור טחון טרי
1 כף קמח
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1.קולפים את הבטטות ומבשלים אותן כ- 15 דקות במים .
2.מוציאים את הבטטות מהמים ומניחים להן להתקרר
וקולפים אותן
3. במחבת עם מעט שמן זית מטגנים את הבצל עד הזהבה
4.מכניסים את הבטטות למעבד המזון ביחד עם הבצל,
המלח והפלפל.מעבדים עד לקבלת עיסה חלקה. העיסה
חייבת להיות סמיכה למדי.אם היא רטובה מדי,
מוסיפים לה כמות קטנה של קמח
5.ממלאים את הרביולי בעיסה ומשאירים מעט מן המילוי.
מבשלים מייד.
מגישים עם רוטב אליו אוליו, ומערבבים בו את שארית המילוי של
הרביולי.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון