חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פשטידת פסטה גבינה ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת פסטה גבינה ופטריות brקל פשוט טעים וצבעוני
פשטידת פסטה גבינה ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשטידת פסטה גבינה ופטריות brקל פשוט טעים וצבעוני
הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
1 שקית פסטה צינורות
1 קופסת רסק עגניות
בצל בינוני
שן שום
פטריות שמפניון סלסלה
זיתים שחורים פרוסים
200 גר' גבינה מגוררת ) לפי הטעם: מעושנת, שום שמיר, צהובה(
100 גר' גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
תבלינים: מלח, פלפל, אורגנו, פפריקה מתוקה / חריפה
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן.
2. מחממים תנור ל- 200 מעלות.
3. מטגנים במחבת לפי הסדר: בצל עד שמזהיב, שום,
פטריות, זיתים שחורים, אורגנו מלח ופלפל שחור.
4. מוסיפים לפסטה את התערובת המטוגנת, הרסק,
הגבינות ) משאירים מעט לפיזור מעל הפשטידה(
ומעט תיבול לפי הטעם. מערבבים היטב.
5. מניחים את התערובת בתבנית משומנת )ניתן לפזר מעט
פרורי לחם על התבנית לפני הכנסת המילוי(.
6. מכניסים לתנור ל- 40 דק'.
מיד עם ההוצאה מהתנור מפזרים את שאר הגבינה המגוררת.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון