הוראות הכנה
מרכיבים
מצרכים
1 שקית פסטה צינורות
1 קופסת רסק עגניות
בצל בינוני
שן שום
פטריות שמפניון סלסלה
זיתים שחורים פרוסים
200 גר' גבינה מגוררת ) לפי הטעם: מעושנת, שום שמיר, צהובה(
100 גר' גבינה בולגרית חתוכה לקוביות
תבלינים: מלח, פלפל, אורגנו, פפריקה מתוקה / חריפה
אופן ההכנה
אופן ההכנה
1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן.
2. מחממים תנור ל- 200 מעלות.
3. מטגנים במחבת לפי הסדר: בצל עד שמזהיב, שום,
פטריות, זיתים שחורים, אורגנו מלח ופלפל שחור.
4. מוסיפים לפסטה את התערובת המטוגנת, הרסק,
הגבינות ) משאירים מעט לפיזור מעל הפשטידה(
ומעט תיבול לפי הטעם. מערבבים היטב.
5. מניחים את התערובת בתבנית משומנת )ניתן לפזר מעט
פרורי לחם על התבנית לפני הכנסת המילוי(.
6. מכניסים לתנור ל- 40 דק'.
מיד עם ההוצאה מהתנור מפזרים את שאר הגבינה המגוררת.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
