חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פסטה ביתית נוסח השף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה ביתית נוסח השף brקלה מאוד להכנה יש למלא בדיקנות את ההוראות brההצלחה מובטחת
פסטה ביתית נוסח השף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פסטה ביתית נוסח השף brקלה מאוד להכנה יש למלא בדיקנות את ההוראות brההצלחה מובטחת
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח מחיטת דורום שהיא חיטה קשה במיוחד או קמח לבן
2 ביצים,
כף אחת שמן זית
כף אחת מים
חצי כפית מלח
אופן ההכנה
1. שמים את קמח הדורום במעבד מזון .
2. מוסיפים את הביצים.
3. מוסיפים את שמן הזית ואת המלח.
4. מעבדים עד שמתקבל גוש בצק חלק.
5. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומניחים במקרר
לחצי שעה.
6. מרדדים את הבצק דק דק וחותכים ממנו רצועות
ארוכות ודקות. את רצועות הבצק החתוכות מניחים
להתייבש על מגבת נקייה. שיטת חיתוך מקמחים מעט
מקפלים פנימה עד מחצית משני הצדדים ושוב מקפלים
עד שנראה כמו 2 רולדות וחותכים דק פותחים ומיבשים
7. מבשלים במים רותחים במשך 3 עד 5 דקות. עד
שהיא 'אל-דנטה' )כלומר "על השן"(. ביטוי
שמשמעותו שניתן עדיין לנגוס בפסטה ולהרגיש שיש
בה קושי מסוים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון