הוראות הכנה
מרכיבים
החומרים
10 גרם שמריםאו כף אחת שמרים יבשים
כוס וחצי קמח לבן
1/2 כוס חלב
150 גרם גבינת פרמזן רכה, חתוכה לרצועות
175 גרם גבינת בשן פרוס דק וחתוך לרצועות או נקניק סלמי
שמן זית או שמן קנולה לטיגון עמוק
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מחממים מעט את החלב וממיסים בו את השמרים. מוסיפים 1/3 כפית סוכר
ומניחיםבצד לתפוח.
שמים בקערה את הקמח ומוסיפים לו את השמרים שתפחו. מוסיפים מעט
מלח.
לשים את התערובת עד שמתקבל בצק רך ואחיד.
מניחים את הבצק בצד לתפוח עד שהוא מכפיל את נפחו.
מרדדים את הבצקה לעלה, מקפלים את העלה לארבע וחוזרים על התהליך
3-4 פעמים.
מרדדים את הבצק בפעם האחרונה וחותכים אותו למלבנים בגודל של 5 על
10 ס"מ.
שמים על כל עלה מעט סלמי ופרמזן ומגלגלים כדי לעטוף את המילוי.
מרטיבים מעט את השוליים במים או בחלבון של ביצה ומדביקים היטב.
מחממים היטב את השמן ומטגנים את הבצקיות, עד שהן תופחות ומזהיבות.
מסננים את השמן ומניחים על נייר סופג.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
