הוראות הכנה
מרכיבים
2 שקיות שמנת מתוקה,
200 גרם סלמון מעושן קצוץ לחתיכות ממש קטנות,
צרור עירית קצוצה דק,
פלפל שחור.
הסלמון מלוח, כדאי לבדוק אם יש צורך בעוד מלח בתום ההכנה.
אופן ההכנה
מחממים את השמנת בסיר קטן, מקפידים שלא תרתח.
מוסיפים את הסלמון ומערבבים נמרצות על אש קטנה.
אם רוצים רוטב סמיך יותר, מוסיפים 3-4 כפות פרמזן מגורר.
בתום 4 דקות של ערבוב מוסיפים את העירית ויוצקים על הפסטה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון