הוראות הכנה
מרכיבים
כוס גבוהה
חבילת חמאה (לא מלוחה) 100 או 200 גרם
אופן ההכנה
מכניסים בדחיסה את החמאה לתוך הכוס.
הכוס מכניסים למיקרו ומפעילים 15 שניות לערך - התוצאה צריכה להיות ריכוז לבנבן למעלה וצהוב למטה. את הלבן מסירים בזהירות וזורקים אותו.
החמאה המזוקקת מעבירים לכלי מתאים לשמוש.
אם רוצים לקבל תיבול, נניח על ידי רוזמרין, דוחסים לכוס יחד עם החמאה, ענף קטן, כשמעבירים את החמאה לכלי משאירים את הענף עם החמאה, בשימוש הראשון שולפים אותו.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
