שלום ובוקר-טוב לכולם: שמי לינדה והיתי מאוד רוצה ומעונינת שהיו יותר מתכונים לעוגיות .
לפסח כי עוגות יש מעל ומעבר אבל עוגיות לפסח אין הרבה באתר ואני חושבת שכדי להכניס
עוגיות יותר כי בקונדיטוריות יש וגם בסופרים גם יש ואני לא אוהבת לקנות מוכן אז מאוד אשמח
לקבל יותר מתכונים לעוגיות שיהיה חג-שמח......לינדה
|
|
|
|
שלום ובוקר-טוב לכולם: שמי לינדה והיתי מאוד רוצה ומעונינת שהיו יותר מתכונים לעוגיות .
לפסח כי עוגות יש מעל ומעבר אבל עוגיות לפסח אין הרבה באתר ואני חושבת שכדי להכניס
עוגיות יותר כי בקונדיטוריות יש וגם בסופרים גם יש ואני לא אוהבת לקנות מוכן אז מאוד אשמח
לקבל יותר מתכונים לעוגיות שיהיה חג-שמח......לינדה
|
הוראות הכנה
מרכיבים
עוגיות שקדים:
4 חלמונים
1 כוס סוכר
2 כוסות שקדים טחונים
עוגיות אגוזים:
4 חלבונים
1 כוס סוכר
2 כוס אגוזי פקאן טחונים
אופן ההכנה
1. להקציף חלמונים + סוכר, להוסיף שקדים עד שנהיה בצק
2. לשים במקרר כ- חצי שעה עד שזה יתקשה מעט
3. להכין כדורים קטנים לשים במרחק זה מזה (העוגיות מתפשטות באפיה)
ליצור גומה במרכז כל כדור, לקשט בשקד או בריבה
4. אם לא אופים מיד רצוי להקפיא את זה כך
לעוגיות אגוזים:
1. לערבב בסיר חלבונים עם סוכר ,על אש בינונית עד שהם מבעבעים.
2. כשהתערובת עוד חמה יש להקציף לקצף חזק ומבריק(הרבה זמן)
3. להוסיף אגוזים ולערבב
4. המשך כמו בעוגיות שקדים.
5. לגיוון אפשר לקשט בצורות עם המזלג.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
