חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוק אווז קונפי (משומר)נוסח טולוז עם תפוחי אדמה סרלדג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוק אווז קונפי (משומר)נוסח טולוז עם תפוחי אדמה סרלדג' מעדן מלכים יפה ומדהים לארוח
שוק אווז קונפי (משומר)נוסח טולוז עם תפוחי אדמה סרלדג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שוק אווז קונפי (משומר)נוסח טולוז עם תפוחי אדמה סרלדג' מעדן מלכים יפה ומדהים לארוח
הוראות הכנה
מרכיבים
לאווז
6 שוקיים של אווז
מלח גס
2 ק"ג שומן אווז
לתפוחי אדמה:
6 תפוחי אדמה לבנים בינוניים, קלופים
1/2 צרור פטרוזיליה טרייה, שטופה וקצוצה
6 שיני שום, קלופות וקצוצות
מלח ופלפל גרוס
שומן אווז מומס
אופן ההכנה
האווז: מנקים היטב את השוקיים, זורים מלח גס על צד הבשר (לא של השומן), ומניחים ל-24 שעות במקרר.
כעבור 24 שעות, מנגבים את השוקיים מהמלח. מחממים את התנור לחום נמוך (120 מעלות). ממיסים את השומן בסיר ומניחים בו את השוקיים, כך שהשומן יכסה אותן לגמרי. מביאים את השמן לרתיחה, ומייד כשהוא מבעבע מכסים את הסיר ומכניסים לתנור. אופים 5 – 6 שעות (או מבשלים על להבה נמוכה). מוציאים מהתנור או מסירים מהאש ומקררים בתוך השומן. בשלב זה אפשר לשמור את השוקיים במקרר אפילו מספר חודשים. לפני ההגשה מחממים מעט מהשומן במחבת ומטגנים את השוקיים עד שהן מזהיבות יפה. מניחים על תפוחי האדמה ומגישים.
תפוחי האדמה: פורסים את תפוחי האדמה לפרוסות ברוחב של 7 מ"מ. קוצצים את השום והפטרוזיליה. מחממים כ-5 כפות שומן אווז במחבת ומטגנים את תפוחי האדמה על להבה בינונית עד שהם מזהיבים יפה. כדקה לפני שהם מוכנים מתבלים במלח ובפלפל גרוס ומוסיפים את השום והפטרוזיליה. מערבבים ומגישים.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: טולוז
שתף את המתכון