הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג ברוקולי טרי, יפה ורענן (קפוא לא יתאים)
1 בצל סגול גדול פרוס לטבעות דקות
100 גר' אגוזי קשיו קלויים (לא מלוחים)
לרוטב:
2 כפות מיונז
1 כף סוכר
1 כף מיץ לימון
מלח ופלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
1. קוצצים את תפרחת הברוקולי ממש קרוב לקצה ונפטרים מהגזע. אם הברוקולי לא טרי מאוד חולטים למשך 30 שניות.
2. מערבבים בקערה עם בצל ומפזרים קשיו.
3. מערבבים את כל חומרי הרוטב ויוצקים למעלה.
4. בתיאבון!!!!!!!!!.
מגיש:
מקור: ענבל קליין
שתף את המתכון
