חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דניס אפוי ביוגורט, זעתר וסומק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דניס אפוי ביוגורט, זעתר וסומק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי דניס מפולטים
5 גביעי יוגורט 4% שומן
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
4 שיני שום כתושות
2 כפות זעתר
1 כף סומק
50 גרם צנוברים קלויים
1 כפית מחוקה קורנפלור
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מורחים תבנית אפייה בשמן זית. מנגבים היטב את הפילטים ומניחים בתבנית כאשר צד העור כלפי מטה. מערבבים בקערה גדולה את היוגורט עם מעט מלח ופלפל שחור גרוס, 4 שיני שום כתושות ושתי כפות שמן זית. מפזרים מעל את הקורנפלור ומערבבים בעזרת מטרפה. יוצקים את היוגורט מעל הפילטים כך שיכוסו באופן שווה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כשבע דקות.
מכוונים את התנור לגריל עליון ואופים במשך שתי דקות נוספות, עד להשחמה חלקית של היוגורט. בודקים בעזרת קיסם או סכין שהדגים מוכנים, מפזרים צנוברים, סומק וזעתר מעל ומגישים.
מגיש: dylam
מקור: שף אייל לביא ממסעדת פסטיס
שתף את המתכון