הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי דניס מפולטים
5 גביעי יוגורט 4% שומן
מלח
פלפל שחור גרוס טרי
4 שיני שום כתושות
2 כפות זעתר
1 כף סומק
50 גרם צנוברים קלויים
1 כפית מחוקה קורנפלור
4 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מורחים תבנית אפייה בשמן זית. מנגבים היטב את הפילטים ומניחים בתבנית כאשר צד העור כלפי מטה. מערבבים בקערה גדולה את היוגורט עם מעט מלח ופלפל שחור גרוס, 4 שיני שום כתושות ושתי כפות שמן זית. מפזרים מעל את הקורנפלור ומערבבים בעזרת מטרפה. יוצקים את היוגורט מעל הפילטים כך שיכוסו באופן שווה. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כשבע דקות.
מכוונים את התנור לגריל עליון ואופים במשך שתי דקות נוספות, עד להשחמה חלקית של היוגורט. בודקים בעזרת קיסם או סכין שהדגים מוכנים, מפזרים צנוברים, סומק וזעתר מעל ומגישים.
מגיש:
מקור: שף אייל לביא ממסעדת פסטיס
שתף את המתכון
