חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוף/עופיונים ממולאים בערמונים - ישראל אהרוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עופיונים ממולאים בערמונים
עוף/עופיונים ממולאים בערמונים - ישראל אהרוני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עופיונים ממולאים בערמונים
הוראות הכנה
מרכיבים
6 עופיונים טריים
למשרה:
חצי כוס דבש
חצי כוס רוטב סויה
רבע כוס שמן זית
2 כפות ג'נג'ר טרי קצוץ
6 שיני שום קצוצות
כף עלי טימין
פלפל שחור גרוס
למילוי:
500 גר' ערמונים קלויים, קלופים ושבורים גס
5 כפות שמן זית
1 כף עלי טימין
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום קצוצות
חצי כוס יין אדום יבש
חצי כוס פירורי לחם או קמח מצה
מלח, פלפל שחור טחון טרי
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
1.מכינים את העופיונים: מערבים את חומרי המשרה, מורחים בתערובת את העופות
פנים וחוץ ומשרים אותם כשעה .
2.מכינים את המילוי: מחממים את השמן במחבת רחבה וכשהוא חם מטגנים בו את
השום, בצל, טימין, מלח ופלפל. מוסיפים את הערמונים לדקה של טיגון ויוצקים
פנימה את היין. מביאים לרתיחה ומבשלים כחמש דקות. מערבבים פנימה את
פירורי הלחם/קמח מצה וחצי כוס פטרוזיליה קצוצה ומערבבים.מוציאים
ומקררים מעט.
3.ממלאים את העופיונים היטב בתערובת.
4.מניחים אותם בתבניות צליה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות
לשלושים עד ארבעים דקות כשמידי פעם משקים את העופיונים בנוזלים
שבתבנית.אפשר להגיש עם אורז לבן.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ישראל אהרוני
שתף את המתכון