חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


עוגיות מדלן לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות מדלן לפסח
עוגיות מדלן לפסח
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגיות מדלן לפסח
הוראות הכנה
מרכיבים
2 ביצים גדולות
100 גרם סוכר
75 גרם חמאה, מומסת ומצוננת
100 גרם קמח מצה
2 כפיות אבקת אפייה
קליפה מגוררת מ-1/2 לימון
1 כפית תמצית וניל משובחת
אופן ההכנה
1. במיקסר מקציפים ביצים וסוכר לתערובת בהירה ותפוחה. מוסיפים את החמאה
המומסת ומערבבים היטב/ בהקצפה במהירות איטית או בעזרת מטרפה מקפלים
פנימה קמח מצה, אבקת אפייה, קליפת לימון ותמצית וניל. מכסים ומניחים
לשעה במקרר
2. מחממים תנור ל-190 מעלות ומורחים היטב בחמאה את תבנית המדלין.
3. מערבבים את הבלילה וממלאים השקעים לכדי 3/4 מהנפח.
4. אופים כ 10 דקות, עד שהמדלינים תופחים ומזהיבים. אם ההשחמה מקדימה את
התפיחה פותחים מעט את דלת התנור.
5. מיד כשמוציאים מהתנור, הופכים את התבנית ובעזרת מכות קלות משחררים את
העוגיות . מגישים מיד או מצננים על רשת ושומרים בכלי אטום. העוגיות
נשמרות מספר ימים, אך לעולם אינן טעימות כמו בהיותן חמות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון