חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג סלמון בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג סלומון בתנור שלא היה יבש מידי עים עישבי תיבול השיטה שלי היא: סגירה במחבת+אפייה. את הרוטב יוצקים אח"כ.
דג סלמון בתנור
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג סלומון בתנור שלא היה יבש מידי עים עישבי תיבול השיטה שלי היא: סגירה במחבת+אפייה. את הרוטב יוצקים אח"כ.
הוראות הכנה
מרכיבים
פילה סלמון חתוך לפרוסות במשקל של 90 גר' לערך.
שמן זית
לרוטב:
שמן זית,
שום קצוץ,
בצלי שאלוט קצוצים,
יין לבן,
עשבי תבלין קצוצים,
מלח,פלפל לבן גרוס
אופן ההכנה
לחתוך את הפרוה באמצע עד לעור ולפתוח לפרפר.
לסגור במחבת משני הצדדים, להוסיף מעט יין לבן ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות ל-7 דקות לערך עד מידת העשייה הרצוייה.
להוסיף את הרוטב על הדג במוכן.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון