חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אקווה דואה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אקווה דואה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 פילה בורי נקיים
1 בצל
4גזרים קלופים
3 תפוחי אדמה בינוניים קלופים
400 גרם תרד
400 מ"ל שמנת מתוקה
50 גרם שבבי גבינת פרמזן
שמן זית
מלח
פלפל שחור
אגוז מוסקט
אופן ההכנה
מבשלים את הגזרים ותפוחי האדמה עד שהם רכים. מבשלים את התרד וקוצצים אותו. חותכים את הבצל לקוביות קטנות, מטגנים בשמן זית עד לקבלת גוון צהוב. מוסיפים את התרד, ממליחים, מפלפלים ומוסיפים מעט אגוז מוסקט. מסננים.
חותכים את הגזר ותפוחי האדמה לקוביות, מוסיפים את התרד ומניחים על תבנית אפייה. מניחים את הדגים על מצע הירקות. מוסיפים את השמנת המתוקה ומעל מפזרים את הפרמזן. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15-20 דקות. כאשר הדגים משחימים מעט מוציאים מהתנור ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור: שף אנדראה פדרמן ממסעדת טבולה
שתף את המתכון