הוראות הכנה
מרכיבים
:החומרים
250 גרם תרד טרי, שטוף ומנוקה מעוקצים
21 כפית סודה לשתיה
2 כפות שמן זית
1 כפית כמון
1 כפית ג`ינג`ר קצוץ
1 בצל סגול, קצוץ דק
1 עגבנייה, קצוצה
1 כוס פניר (גבינה הודית), חתוכה לקוביות קטנות (אם יש, או פטריות שמפיניון קצוצות)
41 כוס שמנת מתוקה
1 כפית עלי חילבה טחונים (או 21 כפית חילבה טחון)
אופן ההכנה
:אופן ההכנה
שמים את התרד במים רותחים עם הסודה לשתיה. מבשלים כמה דקות, עד שהתרד רך, מסננים וקוצצים בבלנדר. מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הכמון, הגינג`ר והבצל ומטגנים כ 2 דקות. מוסיפים את העגבנייה ומערבבים. מוסיפים את התרד, הגבינה, השמנת והחילבה, מערבבים כדקה ומסירים מהאש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
