חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תרד עם פניר (גבינה הודית)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תרד עם פניר (גבינה הודית)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
:החומרים
250 גרם תרד טרי, שטוף ומנוקה מעוקצים
21 כפית סודה לשתיה
2 כפות שמן זית
1 כפית כמון
1 כפית ג`ינג`ר קצוץ
1 בצל סגול, קצוץ דק
1 עגבנייה, קצוצה
1 כוס פניר (גבינה הודית), חתוכה לקוביות קטנות (אם יש, או פטריות שמפיניון קצוצות)
41 כוס שמנת מתוקה
1 כפית עלי חילבה טחונים (או 21 כפית חילבה טחון)
אופן ההכנה
:אופן ההכנה
שמים את התרד במים רותחים עם הסודה לשתיה. מבשלים כמה דקות, עד שהתרד רך, מסננים וקוצצים בבלנדר. מחממים את השמן במחבת. מוסיפים את הכמון, הגינג`ר והבצל ומטגנים כ – 2 דקות. מוסיפים את העגבנייה ומערבבים. מוסיפים את התרד, הגבינה, השמנת והחילבה, מערבבים כדקה ומסירים מהאש.
מגיש: zohar neeman
מקור:
שתף את המתכון