הוראות הכנה
מרכיבים
2 חב' פטריות שמפניון חתוכים לפרוסות.
5 כפןת קמח.
3 כפות מיונז.
4 ביצים.
כף וחצי אבקת מרק עוף פרווה.
מלח וקצת פלפל.
מעט שמיר קצוץ או כל ירק אחר יבש.
2בצלים גדולים חתוכים לקוביות.
מעט מרגרינה.
2 כפות פרורי לחם.
אופן ההכנה
לשים את כל החומרים (חוץ מהמרגרינה והפרורי לחם) בקערה לערבב היטב.
משמנים את התבנית עם המרגרינה ומפזרים את הפרורי לחם עד שהם נתפסים , מוסיפים את העיסה ומכניסים לתנור כ40 דקות עד שהפשטידה מוזהבת.
גודל התבנית בערך 25 על35
מגיש:
מקור: מחברה
שתף את המתכון
