חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


דג סול בתמצית חומץ, שום ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

דג סול בתמצית חומץ, שום ובצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 פילטים של דג סול
רבע כוס חומץ
1 שן שום קצוצב
1 בצלצל פרוס
1 פלפל צ'ילי קצוץ דק
2 עלי מרווה קצוצים דק
חצי כוס מים
רבע כפית מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים שמן במחבת. מטגנים את הדג כדקה מכל צד. מוציאים ומעבירים לתבנית אפייה. מוסיפים לשמן במחבת את הבצל ומטגנים קלות. מוסיפים את השום, המרווה, הצ'ילי והחומץ ומגרדים עם כף עץ את תחתית המחבת. מוסיפים את המים והמלח ומבשלים כך עד לרתיחה. מסננים את הרוטב על הדג ומכנסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לעשר דקות עד רבע שעה.
מגישים חם.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון