חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בלינצס פילו במילוי עלי מנגולד וגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שטרודל מדהים ביופיו עדין בטעמו כדאי!!!
בלינצס פילו במילוי עלי מנגולד וגבינה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שטרודל מדהים ביופיו עדין בטעמו כדאי!!!
הוראות הכנה
מרכיבים
5 עלי פילו
50 גר' חמאה מומסת
למילוי:
300 גר' עלי מנגולד
1 כף שמן זית
150 גר' גבינת פטה מסוננת
1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת
1 ביצה גדולה
פלפל שחור גרוס
לקישוט:
קצח
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
2. מניחים על משטח עבודה עלה פילו, מורחים אותו בחמאה בעזרת מברשת, מניחים עליו עלה נוסף ומורחים גם אותו בחמאה.
3. חוזרים על הפעולה עד העלה החמישי.
4. מניחים את המילוי לאורך עלי הפילו, מקפלים פנימה את שולי הבצק משני הצדדים, ומגלגלים לגליל עבה.
5. מברישים את השטרודל במעט חמאה, ומפזרים מעל קצח. אופים 30-25 דקות, עד שהשטרודל זהוב
הכנת המילוי:
1. מאדים במחבת על אש נמוכה את עלי המנגולד עם שמן הזית, תוך ערבוב, עד שהתרד
מתרכך.
2. מצננים, סוחטים היטב (חשוב לסחוט היטב, כדי שהתרד לא ירטיב את עלי הפילו)
ומעבירים לקערה. 3. מפוררים את גבינת הפטה ומוסיפים לקערה יחד עם הגבינה הצהובה
והביצה, מפלפלים ומערבבים היטב
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון