הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות קמח
70 ג' שקדים טחונים
1/2 כוס אבקת סוכר
1 מרגרינה (כך במקור, אני החלפתי ברשותכם לחמאה)
אופן ההכנה
1. בקערה לערבב הכל ביחד עד קבלת בצק נעים
2. על משטח עבודה מקומח מרדדים את הבצק וחותכים ריבועים של 4X 4
3. מגלגלים כל ריבוע ויוצרים סהרונים.
4. על תבנית עם נייר אפיה מסדרים את הסהרונים
5. מחממים תנור ל 180 מעלות ואופים עד שמזהיב.
להוציא ולפדר באבקת סוכר ולשמור בצנצנת שאין סיכוי שתהיה סגורה...
היא כל הזמן נפתחת.
מגיש:
מקור: ניצנה גרי
שתף את המתכון
