הוראות הכנה
מרכיבים
10 תפו"א בינוניים מבושלים וקלופים
2 גביעי שמנת חמוצה (לא דיאטטית)
4 כפות שמן (לא שמן זית)
4 כפות פרורי לחם
200 גרם קשקבל מגוררת
7 ביצים קשות קלופות
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-200 מעלות
מערבבים בקערית שמנת ושמן
פורסים תפו"א לפרוסות בעובי בינוני. מניחים שכבה בתחתית תבנית אפייה עמוקה (פיירקס הכי מתאימה למשימה) ומתבלים במלח ופלפל
על שכבת התפודים יוצקים כמה כפות מתערובת השמנת, כף אחת של פירורי לחםפ ומעט גבינה
פורסים ביצים קשות לפרוסות בינוניות ומניחים מחצית הכמות על התפודים, מתבלים ומפזרים מעט שמנת פירורי לחם וגבינה
חוזרים על הפעולה עוד פעמיים, כך שבסה"כ נוצרות שלוש שכבות של תפו"א ושתי שכבות ביצים.
מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום או במכסה
מכניסים לתנור ואופים 15 דקות. מסירים את הכיסוי ואופים 10 דקות נוספות
להגשה - חופרים עם הכף לעומק התבנית, כך שכל סועד יקבל את כל השכבות
מגיש:
מקור: אתר ווי נט
שתף את המתכון
