הוראות הכנה
מרכיבים
½1 ק"ג נתחי פילה דג (רצוי דגי ים)
½ כוס שמן זית
5 שיני שום
1 כפית טימין יבש
1 ק"ג עגבניות טריות קלופות ומרוסקות
1 כוס יין לבן יבש
מלח ופלפל שחור טרי
אופן ההכנה
מחממים שמן זית עם שום וטימין בסיר גדול, עד שעולה ניחוח עדין. מוסיפים את העגבניות ושתי כוסות מים, מתבלים במלח ופלפל, מכסים כרבע שעה או עד שמתקבל מרק סמיך. מוסיפים את היין ומבשלים כחמש דקות. מתקנים תיבול במידת הצורך. מוסיפים את הדגים ומבשלים ביחד עוד עשר דקות.
מגישים עם לחם.
מגיש:
מקור: אורלי פלאי רובינשטיין - על השולחן
שתף את המתכון
