חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רצועות מקרל במרינדה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רצועות מקרל במרינדה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
4 דגי מקרל גדולים מנוקים
1 פלפל אדום קצוץ דק מאד
מיץ מלימון אחד
עלה דפנה
½ צרור עירית
½ צרור טרגון
½ צרור פטרוזיליה
½ כוס שמן זית
מלח גס
פלפל שחור גרוס טרי
4 עלי ריחן
אופן ההכנה
מפלטים את הדגים ומוציאים שאריות עצמות בעזרת פינצטה. משרים את הפילטים של הדג במקרר למשך 24 שעות עם מלח ים. למחרת מנקים את הפילטים מהמלח ודואגים שלא יישאר עליהם מלח כלל. חותכים את הפילטים לרצועות שוות בגודלן לאורך. מצננים. חוצים לרוחב את הפילטים של הדג. כותשים את העירית, הפטרוזיליה והטרגון בעזרת מכתש ועלי לקבלת מעין ממרח. בקערה מערבבים את עשבי התיבול, עלה הדפנה, פלפל שחור והפלפל האדום. מוסיפים את שמן הזית ומיץ הלימון ומערבבים.
מסדרים את רצועות המקרל על צלחת הגשה בצורת מניפה כך שתכסה את כל שטח פני הצלחת. יוצקים מעל את התערובת של עשבי התיבול עם השמן. מקשטים בעלי ריחן ומגישים.
מגיש: dylam
מקור: שף סרג' קורביל
שתף את המתכון