חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טארט בצק עלים עם טונה, עגבניות וריחן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טארט בצק עלים עם טונה, עגבניות וריחן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם פילה טונה טרי
400 גרם בצק עלים
800 גרם עגבניות
6 שיני שום
1 ליטר שמן זית
צרור ריחן
½ צרור טימין
2 עלי דפנה
מלח
גרגרי פלפל שחור
אופן ההכנה
יום מראש יש להשרות את הטונה בשמן הזית, עלי הדפנה, 2 ענפי טימין, שום ומעט גרגרי פלפל שחור. מרדדים את הבצק וחותכים ממנו ארבעה עיגולים בקוטר 18 ס"מ. נועצים בעיגולים הללו מזלג על כל שטח הפנים (כדי שלא יתפחו יתר על המידה) ומכניסים למקרר למשך 20 דקות. אופים בתנור שחומם ל-210 מעלות למשך 12 דקות.
קולפים את העגבניות ומוציאים מהן את הזרעים. קוצצים את העגבניות ומבשלים אותן עם מעט שמן זית ממשרה הטונה ועם עלי הריחן (לשמור כמה לקישוט) והטימין הנותר עד לקבלת מחית מעט גושית. את הטונה צורבים שניות ספורות על אש גלויה רק לסגירה מכל הכיוונים.
מניחים עיגול בצק עלים בכל צלחת הגשה. מעל מורחים בנדיבות מרוטב העגבניות המבושל. פורסים את הטונה לפרוסות דקיקות ומניחים על הרוטב בצורת מניפה עגולה. מברישים מעל במעט שמן מהמשרה של הדג. מקשטים בעלי ריחן.
מגיש: dylam
מקור: שף דומיניק לה סטנק
שתף את המתכון