הוראות הכנה
מרכיבים
דגים כמספר הסועדים ( בורי, סול, דניס או כל דג אחר לפי טעמכם והעדפותיכם )
2 בצלים חתוכים לעיגולים ומפורקים לטבעות
סלסילת פיטריות חתוכות לפרוסות
חומרים לרוטב מיונז ביתי
מיץ מלימון שלם
ביצה
כפית חרדל
כפית מלח
3 שיני שום כתוש
כוס שמן זית
אופן ההכנה
הכנת המיונז
מערבלים במעבד מזון או בלנדר את הביצה עם המלח, השום והחרדל, מוסיפים את מיץ הלימון ולאחר מכן יוצקים את השמן בזרם דק תוך כדי ערבול.
אפשר לדלל את הרוטב בתוספת מיץ לימון ולהוסיף עשבי תיבול קצוצים כגון שמיר, פטרוזיליה, כוסברה או ריחן.
מטגנים את הפטריות טיגון קל בשמן זית
הכנת הדגים
חותכים בדגים חתכים אלכסוניים, מורחים מנה גדושה של רוטב משני צידי הדג ובתוכו ומניחים בתבנית אפייה על מצע של טבעות בצל ופיטריות.
אופים בתנור בחום גבוה כ 20 דקות.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
