חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סנדוויץ טוניסאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשהייתי נער נהגנו להגיע לתחנה המרכזית בלוד ושם התוודעתי brבפעם הראשונה לסנדויץ המדהים הזה ושמאז לא טעמתי את טעמו האיכותי, אך אני מכין זאת brמדי פעם בפרצי נוסטלגיה.
סנדוויץ טוניסאי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כשהייתי נער נהגנו להגיע לתחנה המרכזית בלוד ושם התוודעתי brבפעם הראשונה לסנדויץ המדהים הזה ושמאז לא טעמתי את טעמו האיכותי, אך אני מכין זאת brמדי פעם בפרצי נוסטלגיה.
הוראות הכנה
מרכיבים
לחם שחור של מאפייה סבירה כמו אנגל או עינת טרי טרי טרי
טונה בשמן. רצוי גושי טונה ולא פירורים
זיתים "קלמטה" או ביתיים גם סורי דפוק הולך טוב
לימון כבוש ביתי קצוץ או של "פרג"
קוביות תפוח אדמה מבושל "קוביות"
צנון חתוך חצי ירח פרוס דק דק.
ביצה קשה
פטרוזיליה קצוצה ללא גבעולים.
"אריסה" איכותית
לימון טרי
מלח+פלפל שחור
אופן ההכנה
לוקחים את הלחם השחור וחוצים אותו ל-4 לאורך מקצה לקצה כך ואח"כ לרוחב כך שייווצרו 4חלקים שווים בגודל שלכל אחד יש את "הרך" וגם את הקשה.
בידיים מפרידים בין הרך לקשה ומורחים אריסה ועליה עורמים את כל המרכיבים ולבסוף ממליחים מפלפלים וזולפים מעט מיץ לימון טרי ואפשר טיפה שמן זית טוב.
אוכלים ונהנים
מגיש:
מקור: מוכר הסנדויץ בתחנה המרכזית בלוד לפני כ25 שנה
שתף את המתכון