חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


צמות השמרים של פירגה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת צמות שמרים במילוי ריבת חלב ואגוזים / או ממרח השחר / או נוטלה brשאיש לא יעמוד בפניה
צמות השמרים של פירגה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

עוגת צמות שמרים במילוי ריבת חלב ואגוזים / או ממרח השחר / או נוטלה brשאיש לא יעמוד בפניה
הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם שמרים טריים או כף וחצי יבשים
מיכל שמנת חמוצה
מרגרינה רכה - 200 גרם
3 חלמונים
3 כפות סוכר
קורט מלח
4 כוסות קמח - לא להוסיף.
למלית:
שוקולד השחר או נוטלה או ריבת חלב בתוספת אגוזים פריכים.
לציפוי למריחההברשה:
חצי חבילה אבקת סוכר מעורבב עם 2 כפות חלב לממרח כמו טחינה.
אופן ההכנה
הבצק:
1. לוקחים קערה גדולה, מערבבים את קובית השמרים עם השמנת החמוצה.
2. ממיסים השמרים בשמנת תוך כדי בחישה.
3. מוסיפים מרגרינה רכה מאד ובוחשים.
4. מוסיפים את החלמונים וסוכר ומלח.
5. לשים ומוסיפים 21 3 כוסות קמח . הכי הרבה 4 כוסות. ל א י ו ת ר.
6. לשים עד קבלת בצק אחיד
7. מכסים בניילון נצמד. ומכניסים למקרר ל-3 שעות לפחות.
הבצק לא תופח-אבל צריך להיות במקרר.
8. פותחים 3 עלים על משטח מקומח מעט.
9. מורחים בנדיבות מהמלית ומפזרים אגוזים.
10.מגלגלים לרולדה עבה. וחותכים כל רולדה לחתוך ל-3 לאורך כשהחלק העליון נשאר סגור
ולא חתוך.
11.מחזיקים את החלק העליון ומתחילים לשזור צמה.כמו לבת שלכם.
12.לסדר את הצמות בתבנית כשמילוי השוקולד הגלוי כלפי מעלה. כמה שאפשר.
לסדר את כל הרולדות . 3 רולדות יפות.
אופים בתנור 175 מעלות עד שמוכנות. לבדוק אחרי 30 דקות.
לחמם את הציפוי של החלב ואבקת סוכר .לחמם לכמו משחה.
למרוח על הרולדות את הציפוי החם.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פירגה
שתף את המתכון