חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


קובה אדומה מתכון משופר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה משופרת אחד מסוגי הקובות שאני מכינה במטבח מומלץ להוסיף בשביל העשרת הטעם במיה סנפרוסט ניתן למצוא אותה בכל סופר
קובה אדומה מתכון משופר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קובה משופרת אחד מסוגי הקובות שאני מכינה במטבח מומלץ להוסיף בשביל העשרת הטעם במיה סנפרוסט ניתן למצוא אותה בכל סופר
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי חבילת סולת 2 עגבניות טריות מבושלות 2 בצלים גדולים 2 קישואים בינונים חתיכה של דלעת טרייה 3 גזרים גדוליםתבלינים כמון מלח פלפל שחור פפריקה מתוקהכורכום מרק עוףו קג בשר טוחן מבשר בקר חזה עוף טחון
אופן ההכנה
מערבבים את הבשר הטחון עם חזה העוף הטחון מתבלים מעט מגררים במגררת את הבצל האחד ומוסיפים אותו לתערובת הבשר מערבבים היטב לוקחים את חצי חבילת הסולת שופכים אותה לקערה ומרטיבים אותה במים פושרים ומוסיפים מעט שמן עד שהיא מוכנה לעיבוד מעט מלח ומרק עוף בסולת יוצרים עיגולים קטנים מטביעים את האגודל במרכז ומסובבים אותה כדי ליצור הטבעה מכניסים מעט מהתערובת וסוגרים כך עושים לגבי כל העיגולים שיוצרים עכשיו כשכל הקובות מוכנות מניחים אותן על מגש בשורה לוקחים סיר שיהיה די גדול ורחב לבישול כי הקובות מגדילות את נפחן בבישול מחממים מעט שמן קוצצים את הבצל שנישאר עד שיזהיב מעט מוסיפם עליו את שני העגבניות שיהיו מגוררות במגררת עליהים מוסיפים מעט רסק עגבניות את התבלינים ניתן להוסיף בשלב זה את הבמיה למי שאוהב ואז את הירקות כמובן את הקישואים לקוביות גסות את הגזרים לקוביות גסות ואת הדלעת מטגנים קצת את הכל מערבבים ומוסיפים מים עד לחצי הסיר שיהיו מים רותחים כדי שיעבעבעו מהר ואז זורקים פנימה את הקובות נותנים לסיר רתיחה קלה ואז מנמיכים את האש לשעה או שעה וחצי בערך עד שהקובות ממש נפוחות ושהירקות מוכנים בהצלחה ובתאבון
מגיש:
מקור: כורדי עירקי
שתף את המתכון