הוראות הכנה
מרכיבים
2 חצילים פרוסים לפרוסות דקות מאד
מיץ לימון מ-2 לימונים
1 כף מיסו לבן
¼ כוס שמן שומשום
½ כוס סויה
1 כוס מירין
240 גרם פילה בורי נקי מעור ועצמות
16 עלי כוסברה
4 צנוניות פרוסות דק
גרגרים מרימון אחד
16 טבעות צ'ילי חריף ירוק
מעט מלח ים
אופן ההכנה
חולטים את פרוסות החציל במים רותחים כשתי דקות. מערבבים את המיסו עם שמן השומשום, הסויה והמירין. חותכים את הדג לקוביות בגודל 1 ס"מ ומשרים במיץ הלימון כחמש דקות.
בכל צלחת הגשה מסדרים חמש פרוסות חציל. מפזרים לכל צלחת רבע מכמות הדג. מוזגים כף וחצי מנוזל המרינדה על החציל והדג. מפזרים בחופשיות את שאר מרכיבי הסלט על המנה. מתבלים במעט מלח ים לפי הטעם.
מגיש:
מקור: שף ירון קסטנבוים ושף עומר מילר מבית פודארט
שתף את המתכון
