הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם שבלולי פסטה מבושלים כ8 דקות מסוננים ושטופים
חציל בינוני חתוך לקוביות קטנות מטוגן קלות בשמן עד הזהבה
20 זיתים שחורים מגולענים
20 עגבניות שרי חציות
שליש כוס עלי בזיליקום
שליש כוס פטרוזליה קצוצה
כף עלי זעתר קצוצים[ חצי כף זעתר יבש ]
50 גרם צנובר קלוי
400 גרם פטה צאן חתוך לקוביות
חצ כפית פלפל צילי
לרוטב:
שליש כוס מיץ לימון
כפית חרדל דיזון
כפית סוכר
שלושת רבעי כוס שמן תירס
מלח ופלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
מעבירים את חומרי הרוטב לצנצנת סוגרים ומנערים היטב
מניחים את כל חומרי הסלט לקערת הגשה גדולה מערבבים קלות
מוסיפים את הרוטב מערבבים קלות
ומגישים קר
בתאבון
מגיש:
מקור: איגוד הנוקדים
שתף את המתכון
