הוראות הכנה
מרכיבים
קילו בשר לגולש מחולק לקוביות טבול קל בקמח מלח ופלפל
3 כפות שמן
3 בצלים חתוכים גס
2 כפיות פפריקה מתוקה
כפית זרעי קימל
קורט מיורם יבש
קורט מלח
פלפל שחור גרוס
6 כוסות מרק בקר זך , 5 כפות יין לבן יבש , 600 גרם תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות, חצי פלפל אדום חתוך לקוביות
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל עד הזהבה מוסיפים את הבשר לטיגון קל מוסיפים את הפפריקה והקימל ומערבבים עם הבשר עוד דקה יוצקים את הנוזלים והתבלינים [ עם כף עץ מגרדים את תחתית הסיר]
מנמיכים את האש לבישול של כחצי שעה
מוסיפים את העגבניות ותפוחי האדמה וממשיכם לבשל על אש קטנה כ30 דקות
מגישים עם לחם כפרי
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון
