הוראות הכנה
מרכיבים
4 כרעי עוף
בצל גדול פרוס
שמן לטיגון
100 גרם רסק עגבניות
2 עגבניות קצוצות דק
קורט מלח , קורט פלפל שחור גרוס , קורט קינמון , רבע כפית הל טחון
כוס אורז פרסי מבושל במים כ10 דקות מסוננן
250 ערמונים אפויים קלופים
100 גרם צימוקים
100 גרם צנובר
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל בשמן עד הזהבה קלה מוסיפים את העוף ומטגנים בכל צדדים
מוסיפים את רסק העגבניות מתבלים ומוסיפים כשתי כוסות מים רותחים מכסים את הסיר
ומבשלים כחצי שעה
מוצאים את העוף ושומרים חם מוסיפים את האורז והערמונים לסיר מכסים ומבשלים כרבע שעה
מוסיפים את הצימוקים והצנוברים ומערבבים ברכות
מסדרים את האורז על צלחת הגשה רחבה ובמרכזהמניחים את חלקי העוף
בתאבון
מגיש:
מקור: משפחתי
שתף את המתכון
