הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו כבד עוף טרי
4 בצלים גדולים קצוצים גס
5 ביצים קשות
כף אבקת מרק עוף
3 פרוסות חלה רטוב במים וסחוט היטב [ בפסח 3 מצות על אותו עיקרון]
מלח עפ"י הטעם
פלפל שחור גרוס [ עפ"י הטעם ]
שמן לטיגון
כפית סוכר חום
אופן ההכנה
מטגנים את הבצל על אש גבוה עד שמתחיל להזהיב
מוסיפים סוכר חום מכסים ומנמיחים את האש עד שהבצל מקבל גוון קרמלי
מוצאים מהמחבת את הבצל ומנחים בצד
מוסיפים מעט שמן מטגנים את הכבדים כ 3 דקות בכל צד
מוסיפים אבקת מרק מערבבים ומורידים מהאש
מכניסים את מרכיבי המתכון למכונת בשר מתקנים טיבול
שומרים בקירור
מגישים בקישוט מלפפון חמוץ
בתאבון
מגיש:
מקור: אמא
שתף את המתכון
