הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם שקדים טחונים דק
50 גרם חציי שקד לבן
4 חלבוני ביצים
3 כפות ליקר שקדים
400 גרם סוכר
כפית שמן
אופן ההכנה
מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד שמתקבל קצף נוקשה ומבריק
מוסיפים את השקדים הטחונים וליקר השקדים ומערבבים היטב.
על גבי נייר אפיה מסודר בתבנית יוצקים כפית שמן ומשמנים היטב
יוצרים על נייר האפיה ובעזרת 2 כפיות יוצרים ערמה מהתערובת ומניחים וכך את כל העוגיות
מחממים תנור ל170 מעלות ואופים 15 דקות
מצננים ומעבירים לכלי סגור לאיחסון
בתאבון
מגיש:
מקור: ליזה
שתף את המתכון
