חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פלפלים חריפים ממולאים בדג נסיכת הנילוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פלפלים חריפים ממולאים בדג נסיכת הנילוס
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
12 פלפלים אדומים חריפים חצי ירוקים, חצי אדומים.
500 גר' פילה נסיכת הנילוס, מנוקה מעצמות ועור, טחון
חצי ביצה טרופה
2 שיני שום קצוצות
2 כפיות ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
4 כפות כוסברה קצוצה
1 בצל ירוק קצוץ
כף שמן רגיל
מלח, פלפל שחור טחון טרי
לרוטב:
2 כפות שמן
6 שיני שום חצויות
2 כפיות ג'ינג'ר
2-3 בצלים ירוקים חתוכים ל-5 ס"מ
3 כפות רוטב סויה
1 כפית סוכר
מלח, פלפל שחור טחון טרי
חצי כוס מים
אופן ההכנה
חוצים את הפלפלים לאורכם ומסירים מהם את החרצנים והחלק הלבן החריף
מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה
ממלאים את חצאי הפלפלים בתערובת ומהדקים מעט.
מטגנים בשמן עמוק עד שהם מזהיבים.
שמים בווק 2 כפות שמן. מטגנים את השום והג'ינג'ר תוך עירבוב כדקה. מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה.
מכניסים את הפלפלים, מכסים ומבשלים יחד דקה.
מגישים עם אורז לבן ומפזרים מעל עלי כוסברה.
מגיש: anatov
מקור: אהרוני
שתף את המתכון