הוראות הכנה
מרכיבים
12 פלפלים אדומים חריפים חצי ירוקים, חצי אדומים.
500 גר' פילה נסיכת הנילוס, מנוקה מעצמות ועור, טחון
חצי ביצה טרופה
2 שיני שום קצוצות
2 כפיות ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
4 כפות כוסברה קצוצה
1 בצל ירוק קצוץ
כף שמן רגיל
מלח, פלפל שחור טחון טרי
לרוטב:
2 כפות שמן
6 שיני שום חצויות
2 כפיות ג'ינג'ר
2-3 בצלים ירוקים חתוכים ל-5 ס"מ
3 כפות רוטב סויה
1 כפית סוכר
מלח, פלפל שחור טחון טרי
חצי כוס מים
אופן ההכנה
חוצים את הפלפלים לאורכם ומסירים מהם את החרצנים והחלק הלבן החריף
מערבבים את כל חומרי המילוי בקערה
ממלאים את חצאי הפלפלים בתערובת ומהדקים מעט.
מטגנים בשמן עמוק עד שהם מזהיבים.
שמים בווק 2 כפות שמן. מטגנים את השום והג'ינג'ר תוך עירבוב כדקה. מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה.
מכניסים את הפלפלים, מכסים ומבשלים יחד דקה.
מגישים עם אורז לבן ומפזרים מעל עלי כוסברה.
מגיש:
מקור: אהרוני
שתף את המתכון
