הוראות הכנה
מרכיבים
1 מרגרינה ללא מלח
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מיץ תפוזים
1 חבילה אבקת אפיה
1 סוכר וניל
1 קילוגרם קמח
1 חבילה ממרח תמרים
לפי הטעם אבקת סוכר
אופן ההכנה
1.לערבב את כל החומרים לבצק גמיש ונוח לעבודה .
2.לחלק את הבצק למספר עיגולים.
3.לרדד כל עיגול ולמרוח את ממרח התמרים ןלזרות אגוזים.
4.לגלגל לרולדה ולחתוך לעוגיות לאפות בתנור בחום בינוני .
* העוגיות מוכנות כאשר צבעם הופך להיות זהוב.
* לאחר שהעוגיות התקררו לזרות מעליהן אבקת סוכר.
מגיש:
מקור: אתר נענע
שתף את המתכון
