חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ראגו בקר / טלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ראגו בקר / טלה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
שמן זית
5. שיני שום פרוסות
1. בצל קלוף וחתוך לקוביות
1. ראש כרישה (החלק הלבן) פרוס דק
1. גזר חתוך לקוביות קטנות
100 גר' פול טרי קלוף וחלוט
1. כפית עגבניות מיובשות בשמן זית קצוצות.
400 גר' בשר בקר טחון ניתן גם עם בשר כבש.
3. עגבניות קלופות ופרוסות דק (או חתוכות לקוביות גדולות) עדיף עגבניות מסוג תמר
מעט פלפל אנגלי טחון
עלה דפנה
¼ כוס יין אדום יבש
מעט טימין טרי קצוץ
¼ כפית סוכר
פלפל שחור גרוס
מלח
½ צרור פטרוזיליה קצוצה
אופן ההכנה
בשמן זית מאדים את השום, הבצל, הכרישה והגזר, מוסיפים את הזיתים ואת העגבניות המיובשות בשום, ממשיכים לאדות עוד כ-2. דקות.
מוסיפים את הבשר הטחון ומטגנים על אש בינונית כ-5 דקות.
מוסיפים את העגבניות, מערבבים ומתבלים בפלפל אנגלי, מבשלים כ-10 דקות.
מוסיפים את עלה הדפנה.
מוסיפים את היין האדום להורדת משקעים, מעלים לאש גבוהה ומבשלים עד לאידוי היין.
מוסיפים את הטימין, הסוכר, הפלפל השחור ומבשלים על אד נמוכה עוד כ-5 דקות.
מכבים את האש ומוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה.
לגוון: ניתן להוסיף פטריות שונות.
אפשר להוסיף שומר פרוס
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון