חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


סיגרי בקלואה נהדרים של קרן גרין - נהדר !!!!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סיגרי בקלואה נהדרים של קרן גרין - נהדר !!!!!!
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם אגוזי מלך טחונים או בוטנים טחונים
קורט קינמון
כוס סוכר
חבילת עלי פילו
200 גרם חמאה
לסירופ:
כוס מים
חצי כפית תמצית עלי ורדים
כוססוכר
כפית דבש לקישוט
אופן ההכנה
לפתוח בעדינות את עלי הפילו
להוריד עלה ולמרוח את חלקו העליון בחמאה מומסת להוסיף בהתאמה עלה נוסף
להבריש בחמאה מומסת לחלק את העלים לשישה חלקים שווים
להכין את תערובת המילוי - לערבב את הסוכר האגוזים והקינמון
לפזר שורה של המילוי על החלק התחתון של העלה לגלגל לסיגר בעדינות להעביר לתבנית
למרוח את הסיגר בחמאה לאפות עד הזהבה
להכין את הסירופ- להרתיח את המים הסוכר והתמצית לצמצם ללא עירבוב
להוציא את הסיגרים מהתנור לטבול מיד בסירופ ושים על צלחת הגשה
ליצור ערמה של סיגרים כמו פרמידה
לפזר מעל טיפטופי דבש קלים ולהגיש
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: קרן גרין
שתף את המתכון