חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


פילה מושט - אפוי עם חרדל ותבלינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה מושט (אמנון) הוא עדין ללא עצמות עם בשר לבן ורך- אלא שלמרות זאת הוא טפל. צורת brהתיבול וההכנה הזו מעניקה לדג טעמים עדינים והוא נחטף כמעדן.
פילה מושט - אפוי עם חרדל ותבלינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פילה מושט (אמנון) הוא עדין ללא עצמות עם בשר לבן ורך- אלא שלמרות זאת הוא טפל. צורת brהתיבול וההכנה הזו מעניקה לדג טעמים עדינים והוא נחטף כמעדן.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 יח' פילה מושט קפוא (להפשיר מראש במקרר במשך הלילה)
מעט מלח גס
2 שני שום כתושות
חרדל דיז'ון חריף למריחה על הדגים
מעט עלי קורנית טריים
מעט עלי רוזמרין קצוצים דק
מעט פלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה
להפשיר את הפילה של המושט במקרר לילה קודם להכנה.
להוציא מהמקרר וליבש במגבות ניר סופג. לפזר מספר גרגרי מלח גס על כל פילה (צד העור למטה -במשך כל ההכנה ) לפזר שום כתוש על כל דג ולהחדיר לבשר הדג בעזרת עסוי ביד.
למרוח חרדל דיז'ון חריף בנדיבות על כל דג ולפזר מעל קורנית ורוזמרין קצוצים דק. לסיים במעט פלפל טחון טרי.
להכניס למקרר למשך כ-1 שעה לספיגת הטעמים.
1/2 שעה לפני האפיה, לחמם את נתנור ל 200 מעלות צלסיוס (טורבו) ולהניח את הדגים בתבנית פיירקס משומנת מעט ומקומחת(צד העור למטה),כאשר התנור חם, לאפות 12 דקות בדיוק!!!. אפיה נוספת מיבשת ופוגמת בעדינותו של הדג.
להגיש כ-5 דקות אחרי הוצאה מהתנור.
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון