חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אמנון בנוסח הקיסרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אמנון בנוסח הקיסרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 דגי אמנון מנוקים היטב
6 כפות סוכר
1 כוס רוטב סויה של קנור
1 כפית מרק עוף אמיתי של קנור
2 גזרים
2 פלפלים אדומים (גמבה)
½ כוס בצל ירוק
( החלק הירוק) פרוס דק
½ כוס גבעולי סלרי פרוסים דק
2 כוסות קורנפלור
שמן לטיגון עמוק
2 כפות שמן שומשום
אופן ההכנה
.לחתוך 3 חתכים לאורך כל דג משני הצדדים.
2.לחמם את השמן, לטבול את הדגים בקורנפלור
ולטגן בשמן עמוק.
3.לחמם את שמן השומשום בסיר נפרד, לטגן את כל
הירקות מלבד הבצל הירוק עד לקבלת גוון זהוב קל.
4.להוסיף את הסוכר ולטגן עד להמסתו.
5.להוסיף את רוטב הסויה ולהביא לרתיחה.
6.לערבב היטב עד להמסת כל הסוכר וצמצום
הרוטב עד כדי מחצית.
7.לצקת על הדגים ולפזר את הבצל הירוק מעל.
מגיש: benla1
מקור:
שתף את המתכון