חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


טירמיסו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני אחד שאוהב לנסות להכין דברים אחרי שטעם... brפעם טעמתי טירמיסו במסעדת יוקרה באיטליה, זה הי אחד הקינוחים הטובים שטעמתי, אם כי החלטתי brלעשות בו כמה שינויים. המתכון המקורי בנוי על בישקוטים - שלי בנוי על פתי-בר, אני ממש לא אוהב בישקוטים. brאתם מוזמנים לשעות שינויים כראות עיניכם - אני אישית משנה כל פעם - פעם הכנתי את זה מריבת חלב וזה היה אלוהי. brטוב לעבודה... brאפשר גם להקפיא, אמרתי? זה יוצא עוגת גלידה נהדרת!
טירמיסו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אני אחד שאוהב לנסות להכין דברים אחרי שטעם... brפעם טעמתי טירמיסו במסעדת יוקרה באיטליה, זה הי אחד הקינוחים הטובים שטעמתי, אם כי החלטתי brלעשות בו כמה שינויים. המתכון המקורי בנוי על בישקוטים - שלי בנוי על פתי-בר, אני ממש לא אוהב בישקוטים. brאתם מוזמנים לשעות שינויים כראות עיניכם - אני אישית משנה כל פעם - פעם הכנתי את זה מריבת חלב וזה היה אלוהי. brטוב לעבודה... brאפשר גם להקפיא, אמרתי? זה יוצא עוגת גלידה נהדרת!
הוראות הכנה
מרכיבים
½ כוס ליקר קפה/תפוז או כליקר מתאים אחר
כוס סוכר
3 כפות נס-קפה
1 ו-1/3 כוס חלב
1/3 כוס מים רותחים
250 גר' ביסקוויטים (של אסם)
2 חב' שמנת מתוקת
חב' שוקולד מריר או צמקאו
חב' פודינג שוקולד/וניל או 2 חב' גבינת שמנת טבעית
אופן ההכנה
בסיס:
לערבב את ליקר הקפה עם שתי כפות סוכר
להוסיף את הנס קפה 1/3 כוס מהחלב ו- 1/3 כוס מהמים ולטבול את הביסקוויטים בתערובת.
מוס שוקולד:
להקציף במהירות גבוהה את השמנת עם חצי כוס סוכר.
להמיס את הפודינג בכוס חלב ולהוסיף בזהירות לקצפת.
להמיס חבילת שוקולד מריר או להכין סירופ שוקולד אחרי שהשוקולד מתקרר (לא מתקשה) להוסיף אותו לקצפת בזהירות ולערבב.
להוסיף גם 4 כפות מרוטב הקפה.
מוס גבינה:
להקציף את השמנת המתוקה, להוסיף 2 חב' גבינת שמנת טבעית וחצי כוס סוכר וכן 4 כפות מרוטב הקפה – (כל השאר אותו דבר כמו המוס שוקולד).
לאחר שטובלים את הביסקוויטים ברוטב הקפה מסדרים אותם בתבנית ומורחים שכבה מהמוס ומוסיפים כך, עד שיש שלוש שכבות של מום וארבע של ביסקוויטים
מגיש: ohaddory
מקור: ניסוי וטעיה
שתף את המתכון