הוראות הכנה
מרכיבים
1-חבילה עלי סיגר מוכנים
2-גזרים קלופים וחתוכים לרצועות דקות
1-פלפל אדום,1-ירוק,1-צהוב פרוסים לרצועות דקות
½-כרוב חתוך לרצועות דקות וארוכות
¼-כוס רוטב סויה
2-כפות דבש
2-כפות רוטב צ'ילי
4-כפות שמן תירס
מלח ופלפל שחור לפי טעם
אופן ההכנה
לחמם בווק את השמן ולהקפיץ בטיגון מהיר את רצועות הגזר.
להוסיף את הפלפלים ולהמשיך לטגן 10 דקות,לערבב מדי פעם.
להוסיף כרוב, רוטב סויה וצ'ילי, דבש ותבלינים.
לערבב היטב ולאדות כ 15 דקות, לצנן מעט.
למלא את עלי סיגר בכף מהמילוי ולהדק.
לטגן את האגרול בשמן חם ועמוק כשתי דקות עד שמשחים בעדינות.
להגיש בתוספת רוטב חמוץ מתוק סיני וסלט ירקות חי.
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון
