חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כך מכינים אצלנו (העירקים) את האורז, בסוף הבישול מפזרים רצועות בצל מטוגן שמוסיפים br המון טעם. br
אורז אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

כך מכינים אצלנו (העירקים) את האורז, בסוף הבישול מפזרים רצועות בצל מטוגן שמוסיפים br המון טעם. br
הוראות הכנה
מרכיבים
4 כוסות אורז לבן שטוף ומסונן
6 כוסות מים
1/4 כוס שמן
1/2 בצל קצוץ דק
1 בצל חתוך לחצאי רצועות
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1 כף גדושה אבקת מרק עוף
3/4 כפית פפריקה מתוקה
2 כפות רסק עגבניות
אופן ההכנה
בסיר גדול לחמם את השמן (1/4 כוס), ולטגן רק את הבצל הקצוץ (1/2 בצל) עד להשחמה
להוסיף בזהירות את המים , מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה,אבקת מרק עוף ורסק עגבניות,לערבב ולהביא לרתיחה.
להוסיף את האורז,לערבב ולהביא שוב לרתיחה, לבשל ברתיחה כדקה, להעביר את האש לבינונית ולהמשיך לבשל בסיר מכוסה חלקי עד שכל המים נספגים באורז.
לאחר שהמים נספגים, לשים מבודד בין הסיר לאש ,לסגור את המכסה ולהמשיך לבשל עוד
כ-20 דקות עד שהאורז מבושל.
בזמן שהאורז מתבשל , לחמם שמן במחבת ולטגן את רצועות הבצל עד להשחמה יפה. בסוף
הבישול לפזר את הבצל על האורז ולערבב.
מגיש: ronitd
מקור: אישי
שתף את המתכון