הוראות הכנה
מרכיבים
כוס בורגול
חצי כוס איטריות ביצים דקות
קופסא של עגבניות חתוכות
2 כפות רסק עגבניות
2 כפיות מרק עוף
2 כוסות מים
מלח
שמן
אופן ההכנה
מחממים בסיר מעט שמן , מטגנים קלות את איטריות הביצים עד להשחמה, מוסיפים את הבורגול ומערבבים.
מוסיפים את העגבניות החתוכות וממשיכים לערבב, מוסיפים 2כוסות מים , רסק עגבניות, מרק עוף.
מערבבים , טועמים ומוסיפים מלח לפי צורך.
מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כ 15-20 דקות.
בתאבון
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון
